Nieuws

FLEXERIA, KWALITEIT WEDEROM BEVESTIGD DOOR SKG!

Sinds 2017 heeft onze Flexeria motorcilinder SKG*** goedkeuring in combinatie met de MAUER mechanische cilinders. Hiernaast hebben wij deze maand het drie sterren certificaat mogen ontvangen op de combinatie met de ABUS mechanische cilinders. En vanzelfsprekend per direct uit voorraad leverbaar.

 

Nieuwe versie Flexeria beheerplatform

Op 1 november 2017 is een nieuwe versie van het Flexeria beheerplatform online gezet. Vanaf nu kunnen via het Flexeria beheerplatform ook tijdelijke sleutels worden uitgegeven. Voor een tijdelijke sleutel kan de begin datum en tijd en de eind datum en tijd worden opgegeven waartussen de sleutel toegang moet geven. Buiten de opgegeven periode heeft de uitgegeven sleutel geen toegang. Desgewenst kan de opgegeven periode achteraf eenvoudig worden aangepast.

Flexeria beheerplatform meertalig

Ons Flexeria beheerplatform is nu meertalig. Keuze uit Nederlands, Engels en Duits. 

Flexeria huurkoop brochure

Om onze Flexeria producten nog toegankelijker te maken, is vanaf heden aanschaf via Flexeria huurkoop mogelijk. Zodat direct gebruik gemaakt kan worden van de Flexeria toegangsoplossingen tegen een interessante maandelijkse betaling via automatische incasso. Geen verborgen kosten, geen rente en de vrijheid om tussentijds de resterende termijnen zonder extra kosten te voldoen. Na betaling van de laatste termijn wordt het betreffende product automatisch eigendom.

Flexeria, kwaliteit bevestigd door SKG!

De Flexeria motorcilinder heeft een drie sterren SKG goedkeuring ontvangen. Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Het onafhankelijk keuringsinstituut SKG-IKOB heeft Flexeria getest op de hoogst haalbare inbraakwerende eigenschappen en heeft duurproeven uitgevoerd die de kwaliteit en levensduur van het product aantonen.

De Flexeria motorcilinder is 5 minuten inbraakwerend en kan zonder problemen 200.000 open- of sluitbewegingen doorstaan. Op basis hiervan heeft de Flexeria motorcilinder SKG*** gekregen.

Flexeria iOS configuratie app beschikbaar

Voor de bediening en configuratie van alle Flexeria producten met iPhone of iPad. Te downloaden op iPhone of iPad via deze link.

Met deze update zijn alle Flexeria producten te bedienen en te configureren met de mobiele telefoon voorzien van het Android -of iOS besturingssysteem.

Flexeria iOS app beschikbaar

Voor de bediening van alle Flexeria producten met iPhone of iPad. Te downloaden op iPhone of iPad via deze link.

Nu uit voorraad te leveren de Flexeria communicatiemodule

Bedoeld voor alle Flexeria producten. Voor meer informatie klik hier.

Nu uit voorraad te leveren de Flexeria afstandsbediening

Bedoeld voor alle Flexeria producten. Voor meer informatie klik hier.

Flexeria A6 brochure

Enige tijd geleden brachten wij de uitgebreide A4 Flexeria brochure uit. Naast deze A4 brochure is nu ook een beknopte A6 strooifolder beschikbaar. Wenst u een gedrukt of digitaal exemplaar te ontvangen neem dan contact met ons op.